Servicii consultanta

Home » Servicii » Gama de servicii profesionale oferite » Servicii consultanta

 

Categorii :

Fie ca sunteti în faza initiala de planificare a unui sistem nou de telecomunicatii,respectiv a unei solutii de comunicatii unificate, sau pur si simplu daca doriti evaluarea, in vederea upgrade-ului, a actualei structuri de comunicatii voce/date din cadrul companiei Dvs, specialistii firmei noastre va stau la dispozitie.

Profesionistii nostri au multi ani de experienta pe o mare varietate de retele de voce si de date, precum si in ceea ce priveste implementarea aplicatiilor dintre cele mai diverse. Dupa ce a furnizat,instalat si configurat solutii la cheie pentru sute de clienti, firma noastra a acumulat o experienta deosebita din punctul de vedere al cerintelor & solutiilor finale aplicate beneficiarilor.

Unul dintre domeniile actuale, în care companiile au nevoie de experientaa firmei noastre este noua generatie de solutii de comunicatii unificate si modul în care îi poate ajuta sa devina mai eficienti si sa obtina rezultate mai bune din punctul de vedere al productivitatii fiecarui angajat sau al intregii companii.

Consultantii firmei noastre adopta o abordare implicata pe întelegerea cerintelor clientilor, atât din punct de vedere comercial cat si tehnic. În aceasta prima etapa, vom prezenta concluziile noastre beneficiarului pentru obtinerea acordului de principiu asupra solutiei propuse.

Evaluarea infrastructurii si a necesitatilor de comunicatii existente/dorite in cadrul companiei Dvs,  va avea ca rezultat final  recomandarea firmei noastre privind combinatia optima dintre produsele si serviciile oferite, pentru a satisface in intregime asteptarile Dvs.

Daca sunteti în cautarea solutiilor de reducere a costurile operationale, de cresterea a productivitatii sau de maximizare a potentialului de venituri ale afacerii dvs., echipa noastra va poate ajuta în gasirea solutiei tehnice optime.


Pentru mai multe detalii contactati-ne!